Teamcoaching

Coaching met paarden is ervaringsgericht, versterkt de samenwerking en het onderling begrip.

Teamcoaching kan op maat worden aangeboden in het buitengebied Etten-Leur.  Een bijzondere ervaring tussen de paarden! Op maat kan er een dag(deel) worden aangeboden vol leuke en inzicht gevende activiteiten. Coaching met paarden is ervaringsgericht, versterkt de samenwerking en het onderling begrip.

Teamcoaching met paarden

Waarom zijn daar paarden bij nodig?

Een kudde paarden is een prachtig voorbeeld van een samenwerkingsverband. Elk paard heeft zijn plek in de kudde. Je hebt leiders, volgers, paarden die in hun kracht staan of paarden die zwakke punten hebben waar nog ruimte is voor verbetering. Paarden geven elkaar non-verbaal feedback en zullen dit ook gaan doen als jij in hun ruimte komt. Het paard geeft gelijk aan welke leiderschap skills jij hebt of wanneer hij zich comfortabel bij je voelt.

Zo zal een goed samenwerkend team, het paard gemakkelijker krijgen, waar je hem hebben wil. Door middel van opdrachten te doen met de paarden zal veel informatie naar voren komen, waar vervolgens over in gesprek kan worden gegaan. Onder begeleiding van (een aantal) professionals, bieden we jouw team op maat gemaakte activiteiten aan. Dit kunnen luchtige en leuke activiteiten zijn, maar we kunnen ook probleemoplossend werken en de teamleden een spiegel voorhouden, bekrachtigen en inzichten geven. Kom het bij ons ervaren!

Praktisch

Deze teamcoaching kan worden gegeven op onze locatie (de Menmoerhoeve, Etten-Leur) of we zoeken een locatie bij u in de buurt. Geef aan welke doelen de teamcoaching heeft en wij maken een passend aanbod. Ook kan er lunch of diner bij worden aangeboden. Afhankelijk van de locatie kunnen wij teams ontvangen van 4 tot 150 mensen